torstai 3. syyskuuta 2015

Joko nyt?

Syksy.

Elokuu – vastahan se alkoi ja nyt sekin on jo ohi! Elokuun alussa vierailimme Kökarissa, juhlimme syntymäpäivääni ja saimme perheenlisäystä Amorella-kissan myötä. Muumimaailmassakin vierailimme naapurin pojan kanssa. Elokuun lämpöiset päivät tulivat yllättäen, mutta nyt nekin ovat ohi. Töissä korkeasesonki on saateltu päätökseen ja ahkerat kokousvieraat ovat nyt saapuneet asiakkaiksemme. Syksyn sään takia ensimmäiset laivavuorotkin on jo jouduttu perumaan!

Syntymäpäiväristeily Viking Linen M/S Rosellalla.
Pikkuruinen Amorella

Mutta mitäs nyt..?

Ahvenanmaan syksyn ehdoton kohokohta on Sadonkorjuujuhlat. Tapahtuma järjestetään nyt 18. kertaa 18. - 20.09.2015. Sadonkorjuujuhlien aikaan Ahvenanmaalla on erilaisia vierailukohteita, joita on tänä vuonna ennätykselliset 54! Juhlat antavat mahdollisuuden tutustua ahvenanmaalaisiin maatiloihin, ravintoloihin sekä tehtaisiin. Haluaisitko nähdä miten valmistetaan sipsejä tai ostaa maissia suoraan maatilalta? Henkilökohtaisesti odotan tapahtumaa innolla!
Taffelin tehtaanmyymälä

Suomen suosituimmat snacksit valmistetaan Ahvenanmaalla.
Ålands Centralandelslag, ÅCA. Valmistaa leipomo- sekä meijerituotteita.

Euroviisuistakin tutun ruotsalaisen Charlotte Perrellin keikka Viking Linen M/S Viking Cinderellassa lähestyy kovaa vauhtia. Varasimme liput jo hyvissä ajoin tälle syksyn piristävälle merimatkalle. Laivalla meitä odottaa keikan lisäksi rentoutumista kylpylässä sekä herkuttelua aluksen ravintoloissa.

M/S Viking Cinderellassa on kolmikerroksinen yökerho Étage.

Syksyn tultua myös television tarjonta on alkanut heräillä henkiin. Iki-ihana Salatut elämät jaksaa vuosi toisensa jälkeen koukuttaa minut ruudun ääreen. Myös kiinnostukseni jo ensimmäisellä kaudellaan herättänyt Ensitreffit alttarilla -ohjelma on startannut käyntiin toisella tuotantokaudellaan.
Edellisen syksyn väriloistoa Godbyssä.

Toivottavasti syksy on täynnä valoisia päiviä, värikkäitä lehtiä sekä hilpeää tunnelmaa. Tosin odotan myös meille tulevan vieraita! Moni puhui kesällä tänne tulemisesta, mutta harva lopulta suuntasi paratiisisaarelle. Miten ihanaa olisikaan järjestää mukavat illanistujaiset maukkaan ruoan kera?


-Roope-

2 kommenttia:

  1. Oii rakastan tota tehdasmyymälää! :D Aina pakko pysähtyy siellä jos ollaan Ahvenanmaalla! :D Vitsit jos vain pääsisin sinne tapahtumaan *o* ei kyllä taida onnistua tänä vuonna, mutta sitten seuraavana! :D Sinne siis!

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      kiitoksia viestistä! On mukava kuulla, että sinäkin pidät Taffelin tehtaanmyymälästä. Parasta on kyllä se, kun myymälässä välillä myydään todella edullisesti sipsipusseja joiden päiväys on lähestymässä. Suosittelen kyllä joskus kokemaan Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhlat :)

      -Roope- :)

      Poista