lauantai 3. helmikuuta 2018

101 lasissa!

Teatteria Itämerellä

Uusi Iloinen Teatteri eli UIT säväytti viime vuonna Soitelleen soteen!-revyyllään Viking Linen M/S Viking Gracella. Esityis sai tuolloin matkustajien keskuudessa suursuosion, eikä suotta. Kävin tuolloin äitini kanssa nauttimassa esityksestä ja jäimmekin molemmat odottamaan, josko UIT tulisi uudelleen Itämerelle - ja sehän tuli.
Esitys nähtiin joka päivä 23.01.-03.02.2018.
Nyt vuotta myöhemmin M/S Viking Gracen Club Voguessa nähtiin UIT:n musiikki-ilottelu 101 lasissa! Eikä ollut hetkeäkään epäselvää, etteikö äiti ja poika olisivat taas olleet katsomossa. Esitys oli hiottu ammattitaidolla mukavaksi paketiksi herskyvää viihdettä. Reippaalla temmolla etenevä näytös koostui myös ajatuksia herättävistä sekä kantaaottavista kohtauksista. Tyylikästä tanssia ja hauskoja lauluja. Mukana menossa oli niin ikään Jean S.-yhtye.

Saimme nähdä mukaansatempaavassa revyyssä muun muassa vuoden suojelusenkelin valintaa ja The Hormone Sistersit laulamassa kappaletta "Älä droppaa mun tunnelmaa". Kalevalastakin esitettiin vähemmän tunnettu kohtaus. Club Voguessa oli myös julkimoita - esimerkiksi Donald Trump, Danny sekä Juha Sipilä. Presidentin Lennu-koira kävi myös useasti pyörimässä lavalla.


UIT:n mainosvideo esityksestä.

Edulliset teatteriliput ostettiin matkavarauksen yhteydessä ja hinta määräytyi valitun tarjoilun mukaan. Olimme todella tyytyväisiä näkemäämme esitykseen! Lisäksi puitteet aluksen Club Voguessa ovat erinomaiset, ensinnäkin jo pelkkä tila on ylellisen upea teatterielämykselle. Tämän jälkeen olikin mukava jatkaa merimatkaa shoppailun sekä herkuttelun merkeissä.


-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti