sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Laiva on lastattu...

...stand upilla!

Kolmena peräkkäisenä syksynä Viking Linen M/S Viking Gracella on ollut tarjolla perjantai-iltapäivisin Täyslaivallinen stand upia. Jokaisena vuonna olen äitini kanssa käynyt yhdellä tällaisella lähdöllä naureskelemassa. Aikaisempina vuosina naurulle on antanut loistavasti aihetta muun muassa
Heli Sutela, Ali Jahangiri sekä Anitta Ahonen.
Retro Bar on sisustettu erittäin tyylikkäästi ja sen letkeässä
tunnelmassa on mukava nauttia hyvästä juomasta sekä viihteestä.
Tänä syksynä valitsemallamme lähdöllä stand up -showsta vastasi Mika Eirtovaara, Tommi Ylimäinen sekä André Wickström. Esitys toteutettiin myös tänäkin vuonna kodikkaassa Retro-baarissa kannella 10. Yleisöä oli runsaasti paikalla ja tunnelma hiveli katonrajaa.

Miltä kuulostavat kirosanat ruotsiksi; ehkä Ikean tuotteilta? Tai voiko nelikymppisellä miehellä olla muka kriisi, jos hän ajelee upealla urheiluautolla ja vieressä istuu nuori työttöystävä? Mutta minne mummo lähti sairaalasta vaikka hänet oli juuri tuotu sinne? Nauru purskahteli valloilleen muun muassa näiden aiheiden parissa.
André Wickström on stand up -koomikko sekä näyttelijä.
Wickström on tunnettu esimerkiksi huippusuositusta tv-komediasarja Solsidanista.
Merihinnat ovat tunnettuja edullisuudestaan, niin myös pääsylippujen kohdalla. Stand up -show maksoi 10 euroa ja se sisälti kaiken lisäksi vapaavalintaisesti yhden oluen, siiderin, kuohuviinin tai alkoholittoman juoman. Esitys kesti väliaikoineen reilu puolitoista tuntia.

Täyslaivallinen stand upia tarjoillaan M/S Viking Gracella matkalla Maarianhaminasta Turkuun joka perjantai vielä 11.10.2019 saakka. Annan vahvan suosituksen!
M/S Viking Grace liikennöi reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma.
- Roope -

2 kommenttia:

 1. Kiva lukea asioista, joista ei ole ikinä kuullutkaan. Kyllä nämä matkablogit avartavat siinä kuin matkustelukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kiva kuulla, että blogini on avartanut sinua. Hauskaa syksyä :)


   - Roope -

   Poista