torstai 14. toukokuuta 2015

Epätoivoiset kotirouvat

Desperate Housewives.

Netissä törmää jatkuvasti mainoksiin, kuinka saa kokeilla kuukauden ilmaiseksi tilausvideopalveluita, kuten Netflixiä tai Viaplaytä. Me päätimme kokeilla kuukauden ajan Viaplaytä, koska sieltä löytyi puolisolleni entuudestaan tuttu sarja Täydelliset naiset. Minulle sarja oli tuttu aikaisemmin ainoastaan nimenä ja sekään ei ollut mielestäni houkutteleva. Miksi katsoisin ohjelmaa naisista jotka ovat täydellisiä?


Päädyin kuitenkin käpertymään sohvalle peiton alle ja seuraamaan millaista on amerikkalainen elämä kuvitteellisella Wisteria Lane -kadulla. Jäin koukkuun välittömästi. Ekan jakson katsottua ei ollut enää vaihtoehtoja, vaan sarjan kaikki tuotantokaudet oli katsottava! Ei kaikki ollutkaan niin täydellistä. Edes Amerikassa.

Jo ensimmäistä jaksoa katsoessa oli mukava huomata, ettei seurannutkaan Yhdysvaltojen Salattuja elämiä. Sarjan tyyli on hyvin erilainen, pelkästään jo komediamaisuudellaan se eroaa Salkkareista suuresti. Tärkein syy miksi minä jäin koukkuun oli sarjan opettavaisuus. Jokainen jakso perustui johonkin neuvoon tai opetukseen, mm. miten suhtautua naapureihin, kuinka ystävyys on tärkeää tai kuinka jokaisella asialla on merkityksensä.

Kuukauden ajan seurasimme tiiviisti lähiöelämää televisioruudulta. Mielestäni se kannatti, koska monen opetuksen avulla elämää on paljon helpompi elää. Toki sai myös nauraa, jännittää sekä välillä olla myös ärtynyt seuratessa naisten elämää. Sarjan viimeisen jakson lopussa myös kyyneleet valuivat pitkin poskia. Jos Sinä et ole vielä päästänyt Wisteria Lanen naisia elämääsi, niin suosittelen lämpimästi! Ainakin minun sydämestäni he saivat paikan.


-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti