maanantai 1. kesäkuuta 2015

Rennoin reitti!

Kolmesti päivässä.

Manner-Suomesta tänne Ahvenanmaalle suurin osa laivamatkustajista tulee Viking Linen punaisilla laivoilla sekä osa myös Tallink Siljan aluksilla. Varteenotettava vaihtoehto on kuitenkin myös Finnlines.

Rennoimpaa reittiä Ahvenanmaalle lupaava Finnlines tarjoaa tuttuun tyyliin Tax Free -hintaisia ostoksia sekä pallomerta. Kannattaa myös hintoja vertaillessa muistaa, että Finnlinesilla kotiruoasta koostuva buffetpöytä kuuluu kaikkiin Ahvenanmaalle suuntautuvien merimatkojen hintaan!


Finnlinesilla Ahvenanmaalle tultaessa on ajoneuvo pakollinen. Matkaan ei kuitenkaan välttämättä tarvitse lähteä henkilöautolla tai moottoripyörällä, vaan voi ottaa satulan alle ja pyöräillä laivaan.

Näin kesällä Finnlines tarjoaa jopa kolme lähtöä päivässä Naantalista Ahvenanmaan Långnäsiin (28 km Maarianhaminasta). Useimmiten laivalla Manner-Suomesta Ahvenanmaalle tultaessa joutuu heräämään aikaisin, joko ehtiäkseen aamulaivaan tai jäädäkseen yöllä Ahvenanmaalle. Finnlinesilla on kuitenkin kesän ajan myös päivävuoro paratiisisaarelle. Lähtö on Naantalista klo 16.15 ja matkaa tehdään läpi kauniin saariston, kunnes klo 21.00 on saapuminen Långnäsiin.


Lisätietoa saa mm. aikatauluista Finnlinesin nettisivuilla.


-Roope-

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia vaihtoehdon kertomisesta! Oon muuten suunnitellu tulevani 12.7. tai sen jälkeen Ahvenanmaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! Minusta oikein hyvä vaihtoehto - ja nyt oli myös todella hyviä tarjouksia. Tervetuloa Ahvenanmaalle :)

      Poista