keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Sisustuksen ilo

Ikea - sisustajan paratiisi!

Kesäkuun alussa kävimme shoppailemassa Uppsalan Ikeassa. Kesäiset laivamatkat sujuivat leppoisasti Viking Linen M/S Rosellalla nautiskellen aamulla runsaasta meriaamiaisesta, ja illalla puolestaan maukkaasta päivällisestä aluksen à la carte -ravintolassa.


Lähdimme Ikeaan ostamaan neljää vitriiniä ja kattolamppua, mutta tosiasiassa mukaan tarttui paljon muutakin. Tosin, näin käy joka kerta! Se on toisaalta mahtavaa, koska Ikean edullisilla hinnoilla saa paljon hyödyllisiä asioita kotiin.

Olen jo pitkään keräillyt kaikkea lähivesiemme laivailuun liittyviä tavaroita. Esim. laseja, mukeja, pehmoleluja, pelejä, koriste-esineitä ja vaatteita joista löytyy laivayhtiön logo - kuten Viking Line, Eckerö, Tallink Silja... Halusin saada kätköistäni enemmän esille näitä keräämiäni asioita, joten onneksi löysimme Ikeasta juuri sopivanlaiset vitriiniit valoilla.

Halusimme siirtää ensiten olohuoneen lampun makuuhuoneeseen, joten ostimme nykyaikaisen kattokruunun.
Eteiseen tarttui mukaan punaiset matot. Entiset matot saivat onneksi uuden kodin eestiläisen naapurimme isoäidiltä. Jokaisesta eteisestä pitäisi löytyä peili, niin nyt myös onneksi meiltä.
Matto-osastolla teimme myös todellisen löydön, nimittäin pitkään meitä askarruttanut parvekkeen matto-ongelma sai ratkaisun!
Kissa-Ellojen (Gabriella, Cinderella, Mariella) ruokakuppien alle ostimme uudet tabletit, samanlaisen uudistuksen koki myös ihmisten ruokapöytä. TV-taso sai uuden kaitaliinan.
Viking Linen design-laiva M/S Viking Graceltakin tutut Ikean viltit päätyivät ostoskassin kautta sohvalle. Meiltä löytyi jo ennestään samanlaiset, mutta vanhoista vilteistä päällystimme ikkunalaudan Elloille.

Kotiin kannoimme myös mm. jääpalamuotteja, pakastepusseja, kenkälusikoita, suolasirottimia, kauhoja, leikkuulautoja... Silti jo nyt pystyisi listaamaan mitä Ikeasta tarvitsisi seuraavalla kerralla! Mietinkin, onko sisustus koskaan valmis..?


-Roope-

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava saada palautetta. Hyvää juhannusta :)

   Poista
 2. Sulla on vieläkin multa saatu sohva ja koristetyynyt!! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Hyvin on sohva palvellut, vaikka uutta on toki myös mietitty. Sohvallanukkujat tosin ei oo ollu niin innoissaan tuosta - täyty ostaa vieraspatja :D

   Poista
 3. Teillä näyttää oikein kivalta :) Ikea on kyllä ihan paras paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ja aivan totta - Ikea on Ruotsin lahja maailmalle :D Tosin Ruotsista tulee paljon hyvää, kuten H&M, Clash Ohlsson, Saab...

   Poista