torstai 10. syyskuuta 2015

Rahan kalastelua

Haaveista totta?

Minulla oli aikoinaan aina yksi rivi kestona Veikkauksen Lottoa ja myöhemmin myös Eurojackpottia. Arvontailtoina mahassa oli perhosia ja välillä olin jo aivan varma tulevasta voitosta. Mitään suurempaa voittoa ei kuitenkaan koskaan tullut, joten innostus ja kiinnostus lopahti vähitellen.

Haaveet suuresta summasta rahaa ei kuitenkaan koskaan ole hävinnyt. Mutta mikä on suuri summa? Mikä on liian suuri tai pieni summa? Onko liian suurta summaa?!? Toisaalta onhan haaveilujen tasojakin monenlaisia! Toisinaan haluaisin ostaa meille oman veneen tai olisihan oma ruotsinlaivakin "ihan kiva". Myös romanttinen viikonloppu Pariisissa kelpaisi. Tai vaikka mopoauto! Vai maksaisinko sittenkin laskuja..?

Puolisoni kanssa istuimme taloyhtiön saunassa ja jälleen puheet menivät haaveilun puolelle. Haaveilin ostavani kylämme vanhan hotellin ja kunnostaa siitä ylellisen majapaikan. Puolisoni osuva vastaus sai silmäni auki. "Miksei meillä enää ole sitä kestolottoa? Turha mistään tuommoisista on haaveilla, jos ei edes yritä."

Seuraavana päivänä surffasin itseni Veikkauksen kotisivuille ja korjasin puolisentoistavuotta kestäneen virheen. Vaikka voittoja ei tulisi, on kuitenkin ilo tietää veikkausvoittovaroja jaettavan taiteelle, tieteelle, urheilulle ja nuorisotyölle. Lisäksi nyt saa taas jännittää arvontailtoina ja haaveilla rauhassa. Ehkä näin joistakin haaveista tulee joku päivä vielä totta!

-Roope-

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus :). Taidanpa mennä lottoomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä se kannattaa, jos haaveet sen vaatii ;)

      Poista
  2. Mulla on sekä lotto että keno , toivossa eletään,mutta vähäänkin on pakko tyytyy :)
    ~Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se iso voitto kolahtaa joskus meille molemmille? Toivossa eletään! ;)

      Poista