torstai 31. joulukuuta 2015

Ikimuistoisia hetkiä

Millainen oli vuosi 2015?

Uudenvuoden tienoilla rupean aina miettimään, miten paljon yhteen vuoteen onkin taas mahtunut! Perheeni on kasvanut lisää kahdella kissalla, eli yhteensä neljä pientä karvapalloa kiipeilee onnellisina kissanpuissamme. Vuoteen on mahtunut hurjasti lähialueiden matkailua, joista saakin hyvin lukea täällä blogissa - joka on myös perustettu vuoden 2015 aikana!

Vuosi on ollut työntäyteisempi edelliseen vuoteen verrattuna. Työpaikallani HavsViddenillä on mukava meininki, ja työn lomassa pääsee hyvin tauoilla rentoutumaan kauniissa luonnossa. Blogiinikin olen jo muutaman kerran kirjoittanut HavsViddenistä.
Ylellinen lomakeskus HavsVidden on luonnon syleilyssä.
Matkailualan ammattilaisena vuoden selkeät kohokohdat liittyvät matkailuun. Vuoden lukuisista laivamatkoista ehdottomia suosikejani ovat mm. matkat M/S Viking Gracella, M/S Birka Stockholmilla sekä M/S Viking Cinderellalla. Myös vierailu Kökarissa oli ikimuistoinen. Tottakai lomamatka entiseen kotikaupunkiimme Tallinnaan oli myös antoisa. Ja voi miten riemukas kesäpäivä meillä olikaan Muumimaailmassa!
Viking Linen M/S Viking Cinderella saapumassa Maarianhaminaan.
Ystävien ja sukulaisten tapaamiset saivat myös aina hymyn huulille, kuten myös laivojen valokuvaaminen satamassa. Vuosi 2015 vaikuttaakin oikein onnistuneelta loppumetreille saakka, joulua myöten. Mutta vielä voi vain arvailla ja suunnitella mitä uusi vuosi pitää sisällään.

Antoisaa vuotta 2016!

-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti