sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Yksi on ylitse muiden

Ensimmäinen vuosi

Vuoden päivät olen nyt kerännyt seikkailuja satamaan. Blogiini on tullut vuoden aikana postauksia mm. matkoista ja mielipiteistä sekä vinkkejä. Vuosi sitten tunnelma oli jännittynyt, koska bloggaukseni aloitusta oli moni odottanut kauan. Tekstien kirjoittaminen on kuitenkin ollut mukavaa, ja on ollut aivan mahtava yllättyä lukijoiden määrästä! Hyvää palautetta ja kommenttejä on tullut myös rutkasti.

Tällä hetkellä Seikkailujen sataman ehdottomasti suosituin postaus on Herkuttelua & Hemmottelua, joka kertoo huikeasta elämysten minilomasta Itämerellä. Laivamatkoista kertovat postaukset ovat selvästi suosituimpia, sillä ne valtaavat hyvin tilaa kymmenen kärjestä. Eniten kommentteja on kerännyt tähän mennessä Tallinna kuuluu kesään! -postaus. Henkilökohtaisesti olen yllättynyt Sisustuksen ilon suosiosta, joka kertoo miltä meillä näytti Ikeassa käynnin jälkeen.
Blogiini on tulossa postaus myös uudistuneesta M/S Amorellasta.
Jos Teillä lukijoilla on toiveita tai ideoita kuinka blogiani voisi parantaa, niin otan teiltä viestiä ilosylin vastaan. Kaipaatteko enemmän vinkkejä, lisää Ahvenanmaata, vaiko kenties enemmän kuulumisia Ellojen elämästä? Voisiko suosittuja laivapostauksia kehittää jotenkin tulevaisuudessa (koska niitä tulee varmasti lisää...)? Tai jotain ihan muuta.

Kerätään jatkossakin seikkailut yhdessä satamaan!


-Roope-

2 kommenttia:

  1. Mua ainakin kiinnostaa kaikki sun laiva-jutut, esim. kuuluisia laivoja ja niiden tarinoita-sarja (tietysti jos itseäsi moinen kiinnostaa) vois olla aika kiva idea :) Ja Ahvenanmaa kiinnostaa aina! :) Sun blogi on paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! <3 Aivan mahtavaa kuulla :) Laitan myös toiveet mietintään.

      Poista