keskiviikko 30. toukokuuta 2018

CK One Summer 2018

Kesäseikkailijan tuoksu

Calvin Kleinin kesätuoksusarja One Summer on saanut jälleen jatkoa uudella tuoksulla. Perinteitä kunnioittaen tämä uusi tuoksu on miellyttävän raikas ja sitruksinen. Tuoksuun on haluttu yhdistyvän seikkailunhalua ja pilvettömän kesäpäivän road tripin tuntumaa. Sinisen taivaan tunnelma huokuu myös itse tuoksupullon tyylikkäästä väristä.
Calvin Klein One Summer EdT:tä myydään 100 ml:n pulloissa.
Viime vuosien ajan tuotesarjan pullot ovat olleet usein muotoiltuja tuoksun teemaan sopivasti. Pullojen muotoiluissa on nähty esimerkiksi porottavaa aurinkoa ja palmupuiden lehtiä, mutta tämän vuoden pullo on jäänyt ilman innovatiivista muotoilua. Myyntipakkauksessa tulee kuitenkin mukana tarroja, joilla voi halutessaan koristella tuoksupullon mieleisekseen. Mielestäni kuitenkin aikaisempina vuosina nähdyt muotoillut pullot ovat olleet tyylikkäämpiä ja varmasti tämänkin vuoden aiheesta olisi saanut upean pullon ilman tarroja.
Tuotetta on saatavilla esimerkiski parfymerioista ja Itämeren laivoilta.
Itse tuoksua suihkauttaessa tulee ensimmäisenä mieleen janoa sammuttavan mojiton limettinen tuulahdus. Hedelmäisessä tuoksussa yhdistyvät niin guava kuin ananaskin. Tuoksun tasapainoa ovat pehmentämässä muun muassa kookosmaito ja seetripuu. Tuoksu on ehdottomasti miellyttävän kesäinen ja sarjalle tyypillinen. Myös vuoden 2018 One Summer-tuoksu sopii kaikille sukupuoleen katsomatta.


-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti