keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Kuppi kuumaa 2.0

Täyden suosituksen kahvipaussi

Viking Linen Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman väliä seilaavalla M/S Viking Gracella voi viedä kahvipaussin seuraavalle tasolle. Aivan 11. kannen keulassa on elegantisti sisustettu Seamore Champagne Lounge, joka toimii tyylikkäänä paikkana iltapäivän kuuman kupin nauttimiseen.

Tarjoiltava kahvi on aromikasta Chemex-keittimellä keitettyä kahvia. Teenjuojia, kuten minua, on myös muistettu! Kahvin voi halutessaan vaihtaa haudutettuun teehen. Maukasta teetä sai pöytään kokonaisen kannullisen ja sekaan tarjolla oli niin hunajaa kuin maitoakin.
Kahden kerroksen herkkuja. Mmm!
Totta kai hintaan kuuluu myös vaihteleva valikoima suolaisia ja makeita herkkupaloja, jotka on aseteltu kauniisti kaksikerroksiselle tarjoiluastialle. Silmänruokaa on tarjolla Seamore Champagne Loungen suurista ikkunoista, vaihtuvia saaristomaisemia oli nimittäin todella mukava seurailla kaikessa rauhassa teehetken lomassa. Korville tarjoiltiin puolestaan elävää musiikkia. Kahvihetki kannattaa varata matkavarauksen yhteydessä, mutta päätöksen voi tehdä myös vasta paikan päällä. Suosittelen lämpimästi!


-Roope-

PS: Vinkkinä vielä, että Viking Linen M/S Amorellan Coffee & Wine-kahvilabaarissa on tarjolla samantyyppinen Afternoon Tea-hetki.

2 kommenttia: