torstai 30. huhtikuuta 2015

Aika vierähtää kuin siivillä

Sitä ei voi säästää, joten käytä se viisaasti.

Aika kuluu aina vain nopeammin ja nopeammin. Halusimme tai emme, mutta se vain kuluu. Elämä on kuin suuri seikkailu, joka tulee elää täysin purjein!

Vappu merkitsi vuosi sitten minulle paljon. Vappuaattona Vantaan Simonkylässä pakkasimme tavaramme pakettiautoon ja suuntasimme Helsingin Katajanokalta lähtevään Viking Linen M/S Gabriellaan. Tavalliseen merimatkan tapaan teimme merihintaisia ostoksia ja herkuttelimme buffetissa, mutta tunnelma oli jännittynyt.

Vappuna aurinko ei ollut edes ehtinyt nousta, kun laiva jo saapui satamaan. Poistuimme laivasta ja olimme saapuneet puolituttuun kaupunkiin - Maarianhaminaan. Matka jatkui kaupungin läpi lähes tuntemattomassa Ahvenanmaan maakunnassa kohti Finströmin kuntaa. Perhosten tanssi masussa yltyi, kun uuden kotikunnan raja oli ylitetty. Pää pyöri vimmatusti katsellessa uusia maisemia, sekä tarkastellessa kartalta reittiä. Lopulta laskeuduimme keskellä Manner-Ahvenanmaata olevaan Godbyn kylään ja näimme ensimmäistä kertaa uuden kotimme.


Viime vuoden toukokuussa saimme myös puolisoni kanssa kumpikin päätökseen omat koulumme ja lopetin lisäksi työni Helsingissä. Löysin Ahvenanmaalta kesäksi töitä Michael Björklundin makukeskus Smakbystä, kunnes syksyllä aloitin HavsViddenissä.

Kesällä perheemme kasvoi ihanan pienellä karvapallolla. Kiltti kaunottaremme sai nimen Gabriella ja hänen syntymäpäiväänsä saadaan viettää myös näin vapun tienoilla, 04. toukokuuta. Myöhemmin joukkoomme tuli myös toinen suloinen karvapallo-Ella, Cinderella. Miten ihanaa on ollutkaan seurata pienten kissojen kasvua!

Gabriella & Cinderella
Minulla pienenä poikana ollut ajatus kävi toteen. Nimittäin sama ajatus heräsi uudelleen eloon, kun olimme häämatkalla Ahvenanmaalla joulukuun lopussa 2013. Reilu neljä kuukautta myöhemmin muutimme Ahvenanmaalle. Miten vuosi on mennyt näin nopeasti, miten taas voi olla vappu..?
-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti