tiistai 16. helmikuuta 2016

Leikkimatka merellä

Ville Vikingin seurassa

Viking Line muisti jälleen ennen joulua Viking Clubin jäseniä joululahjalla. Valitsimme vaihtoehdoista miniristeilyn Maarianhaminasta M/S Viking Gracella ja mukaan kutsuimme eestiläisten naapuriemme viisivuotiaan pojan. Kesällä kävimme hänen kanssaan Muumimaailmassa, mutta nyt halusimme muistaa häntä näin ystävänpäivänä.
M/S Viking Grace juuri saapumassa laituriin Maarianhaminassa.

Koska matkassa oli mukana viisivuotias, niin matka painottui laivan kahdessa leikkihuoneessa touhuamiseen sekä videopelihuoneessa pelailemiseen. Pallomeri, kiipeilyrata, jalkapallo, Xbox, tasapainottelulaudat... Tekemistä näissä riitti koko päiväksi, jota täydensi mukavasti järjestetty lasten viihdeohjelma. Karkkibingossa lapset pääsivät oppimaan iki-ihanan bingon saloja sekä Ville Vikingin leikkihetkessä leikkimään erilaisia leikkejä.
Kannen kymmenen leikkihuone.
Myös aivan mahtava juttu on Ville Vikingin ranneke. Matkavarauksen yhteydessä ostimme pojalle edulliseen 7,50 euron hintaan rannekkeen, jota näyttämällä sai täydentää hintaan kuulunutta Ville Viking -mukia rajattomasti limuilla ja mehuilla. Rannekkeen voi ostaa myös laivalta ja se on tarkoitettu alle 12-vuotiaille. Kahvilan limuhanoilla poika sekoittelikin innokkaana omia drinkkejään!
Leikkihetkessä tanssittiin, pelattiin, kuunneltiin satu...
...ja lopuksi kaikki pääsivät halaamaan Villeä. Myös aikuiset!
Käsittämättömän suuri Shopping World houkutteli meidät tekemään ostoksia. Mukaan tarttui makeisten sekä viinin lisäksi upea ruotsalaisen SNÖ of Swedenin pussi, johon kuului tyylikäs rannekoru ja korvakorut. Poika löysi myös matkamuistoksi muutaman lelun.
Buffet Aurora tarjosi mm. Hummuksella täytettyjä pieniä paprikoita,
äyriäissalaattia, sinisimpukoita, BBQ-kanavartaita, baby ribsejä, kirsikkapavlovaa...

Viking Linen buffettien uutta tarjontaa testasimme tammikuussa M/S Gabriellassa, joka osoittautui silloin mahtavaksi. Eikä se pettänyt nyt M/S Viking Gracellakaan! Ihania makuja, kattava valikoima, todella ystävällinen palvelu ja special -pöydän kruunaava valikoima. Poikakin totesi ruokailun jälkeen, että "püksid pinkutab" (housut kiristää).
M/S Viking Gracen Arcade on katseenvangitsija.
Päivä oli upea ja se piti sisälään paljon tekemistä sekä vilskettä. Ennen laivasta poistumista viisivuotias tokaisi vielä laivan Arcadella - "Siin on nii ilus, et ma tahaksisin elada sellises majas!" (Täällä on niin kaunista, että haluaisin asua tällaisessa talossa!).

EnjoyiNG LIfe

-Roope-

2 kommenttia:

  1. Kiva matka teillä takana ja mahtavaa että olette ottaneet viisivuotiaan mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli kyllä antoisa matka! Pojan kanssa on mukava matkata, kun hän on niin aidosti innoissaan pienistäkin asioista :)

      Poista