tiistai 10. toukokuuta 2016

Äitienpäiväristeily

Täysiä ostoskasseja ja piukeita masuja.

Lähdimme äitienpäivänä puolenpäivän jälkeen Viking Linen M/S Rosellan päiväristeilylle. Mukana olivat vanhempani ja tarkoitus oli viettää mukava päivä merellä. M/S Rosellaa uusittiin alkuvuodesta ja laivaan on tullut mm. aivan uusi myymälä Home & Lifestyle. Alus on Viking Linen vanhin liikenteessä oleva alus, sillä se on valmistunut Turussa jo vuonna 1980. Rautarouva on uskollisesti palvellut varustamoa eri reiteillä, niin kuin nyt reitillä Maarianhamina-Kapellskär.
M/S Rosella lähdössä Maarianhaminasta äitienpäivänä 2016.
M/S Rosellalla voi tehdä erilaisia päiväristeilyjä tai reittimatkoja.

Merimatka alkoi mukavasti aurinkoisessa säässä skoolatessa laivan ulkokannella. M/S Rosellan ostosmahdollisuudet ovat houkuttelevat, sillä uuden myymälän lisäksi laivalla on Tax Free -myymälä sekä merkkitutteiden poistomyymälä Quality Outlet Store. Houkuttelevuutta lisäävät tietenkin merihinnat!
Home & Lifestyle on erikoistunut design- ja sisustustuotteisiin.
Merimatkan löytöjä vaatteista makeisiin.
Aluksen Street Café on saanut uuden raikkaan ilmeen.
Mahat täyttyivät M/S Rosellan Bistro Buffetin Grilli- ja paistipöydän antimista. Maukas valikoima lihaa sekä lämpimiä ruokia ja tietenkin raikas salaattipöytä. Yltäkylläisenä oli vielä mukava syödä jälkiruoaksi jäätelöä. Ruokailun kruunasivat tietenkin kauniit merimaisemat.
Terveisiä Kapellskäristä!
M/S Rosellan Bistro Buffet.
Vastaan tuli Viking Linen M/S Amorella.
Kyllä merellä oli jälleen mukavaa!


-Roope-

2 kommenttia:

  1. Voi harmi, kun olin Rosellalla pari viikkoa sitten, mutta en liikkunut kafeteriasta mihinkään ja niin jäi tuokin uusi myymälä näkemättä. Pitääpä ensi kerralla poiketa siellä.

    VastaaPoista