perjantai 30. joulukuuta 2016

Suurenmoisia muistoja

Vuodesta 2016

Niin se vain taas on, että vuoden vaihtuminen on käsillä. Selaillessa seinäkalenteria taaksepäin saa taas huomata kuinka paljon yhteen vuoteen onkaan mahtunut! Esimerkiksi alkuvuodesta odotimme innolla M/S Gabriellan vierailua Turun-reitillä ja keväällä nautimme Mäkkärin kanssa euroviisuhumusta. Laivamatkailu onkin ollut suurena osana elämäämme tänä(kin) vuonna ja se näkyy myös blogissani.
Lukijoilta saamani palautteen sekä blogin palveluntarjoajan tilastojen perusteella myös laivamatkoista kertovat postaukset ovat niitä suosituimpia. Juuri näiden tilastojen perusteella teitä lukijoita on eniten kiinnostanut marraskuinen illallisristeilymme M/S Rosellalla. Olen tänä vuonna saanut myös kiitosta siitä, että blogini tarjoaa vinkkejä sekä mielenkiintoisia faktoja. Tämä on ollut tietoinen valinta ja se tulee luultavammin jatkumaan seuraavanakin vuonna.
Mitä minulle itselleni on jäänyt käteen kuluneesta vuodesta? Ainakin rutkasti elämyksiä! Elokuussa teimme haaveista totta toden teolla. Tuolloin kävimme Kööpenhaminassa, josta jatkoimme matkaa ihanaan Osloon upealla M/S Pearl Seawaysilla. Norjasta innostuneina teimme syksyllä vielä yhden unohtumattoman lomamatkan tarunhohtoiseen Bergeniin. Mieleen on jäänyt myös hemmottelu arjen yläpuolella, kesäretkemme Ahvenanmaan saaristokunnissa sekä hevostelu Nokialla. On ollut myös suuri ilo saada kavereita vieraaksi tänne maailman kauneimpaan saaristoon, Ahvenanmaalle.

Kiitos, että olet ollut mukana vuodessani – osallisena tai lukijana. Hyvää uutta vuotta!


-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti