maanantai 23. tammikuuta 2017

Soitellen soteen!

Musiikki-ilottelu Itämerellä

Viking Linen ylpeydenaihe, tyylikäs ja ympäristöystävällinen M/S Viking Grace, täytti nyt tammikuussa neljä vuotta. Merkkipäivää juhlistetaan koko kuukauden ajan muun muassa kuohujuomilla, jazzilla sekä musiikkinäytelmällä. Syntymäpäivän kunniaksi Viking Line toi Itämerelle yleisön sekä myös kriitikoiden ylistämän revyyn Soitellen soteen! Uusi Iloinen Teatteri eli UIT vastasi yleisön odotuksiin 10.–21.01.2017.
Maarianhaminan länsisatama
Lauantaina astelin äitini kanssa korkein odotuksin Maarianhaminassa piipahtavaan M/S Viking Graceen. Olimme lähteneet päiväksi merelle varta vasten nauttimaan musiikkinäytelmästä. Esitysaika oli sopivasti heti iltapäivästä, joten suuntasimme pian laivan kaksikerroksiseen yökerhoon Club Vogueen. Matkavarauksen yhteydessä olimme ostaneet liput esitykseen. Yökerhon ovella meidät toivotettiin heti ystävällisesti tervetulleiksi teatteriin. Henkilökunta oli siistissä rivissä valmiina viemään yleisöä omille paikoilleen. Club Voguen puitteet olivat kunnossa ja tunnelma oli kuin aidossa teatterissa!
Itse musiikkinäytelmä oli huikea. Mukaansatempaavaa huumoria, tyylikästä tanssia ja upeaa laulua. Ilahduttava esitys otti upeasti kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, kuten sote-uudistukseen ja nettikirjoitteluun. Sari Siikander oli ehdottomasti esityksen suola ja ansaitsee kiitosta erinomaisesta näyttelijäntyöstä. UIT ylitti kaikki odotukset tyylikkäästi.

Olimme erittäin tyytyväisiä, että varustamo toi UIT:n M/S Viking Gracelle ja kuinka hyvin se oli toteutettu. Jäämme innolla odottamaan josko tämä saisi jatkoa. Merimatkamme kuitenkin jatkui vielä esityksen jälkeen.

Viking Line goes WILD-kampanja on punaisten laivojen merimyymälöissä 16.02. saakka. Verovapaan Shopping Worldin lävitse olikin kulkenut huikea alennusten aalto. Ostosmaailma oli oikeasti täynnä tuntuvia alennuksia! Siellä sun täällä näkyi punaisia tarjoustarroja sekä punakynällä tehtyjä hinnanalennuksia. Ostoskorimme täyttyikin edullisilla vaatteilla sekä makeisilla.
Teatterimatkan kruunasi herkulliset pitsat.
Illallistimme modernin rennossa Frank's-ravintolassa, joka osoittautui hyväksi valinnaksi. Kyseisessä ravintolassa tilaukset tehdään itse, eli ilman välikäsiä suoraan kokeilta. Söimmekin yhdet elämämme parhaimmista pitsoista, jotka olivat herkullisen maun lisäksi myös kauniit. Annoksilla oli myös reilusti kokoa. Ja kuin ihmeen kaupalla jaksoimme vielä syödä jälkiruoaksi pehmisjäätelöt.

Olimme tyytyväisiä siihen miksi lähdimme merelle, eli musiikkiteatteriin sekä tämän lisäksi myös shoppailuun ja ruokailuun. Vietimme äitini kanssa upean päivän Itämerellä.
Itämeri on paikka elämyksille.
-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti