tiistai 16. toukokuuta 2017

CK One Summer 2017

Inspiraatio aavikosta

Vihdoin olen saanut käsiini Calvin Kleinin kesätuoksun CK One Summer 2017 EdT:n. Kyseisen kesätuoksun tulo Suomeen ja Itämeren markkinoille tuntui kestävän tänä vuonna ikuisuuden. Olen kerännyt sarjan kesätuoksuja vuodesta 2011 ja usein tuote on ollut täällä saatavilla maalis-huhtikuun paikkeilla. Lisäksi valikoimastani löytyy sarjan muitakin tuoksuja.

Vuoden 2017 CK One Summer-tuoksu on kuin tuulahdus suoraan aavikolla järjestettävistä juhlista, jotka jatkuvat aina auringonnousuun saakka. Sama teema näkyy upeasti myös tuoksun pullossa – aavikon sinisellä taivaalla porottaa aurinko. Kesätuoksusarjalle ominaiseen tyyliin tämäkin hajuvesi sopii kaikille sukupuoleen katsomatta.
CK One Summer 2017
Tyypillistä sarjan kesätuoksuille on raikkaus sekä sitrushedelmäisyys, joka tulee miellyttävästi esille. Vuoden 2017 tuoksu on lisäksi aavistuksen mausteinen, jonka takaa tulinen pippuritrio. Tuoksun valmistuksessa on käytetty myös muun muassa kurkkua, inkivääriä ja paprikaa. Omat osansa kokonaisuuteen tuovat ripaukset kardemummaa, korianteria ja sahramia. Tuoksu henkii ennen kaikkea kesäsäistä energiaa. Calvin Kleinillä on mielestäni jälleen kerran onnistuttu tekemään erinomainen luomus.


-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti