keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Euroviisuristeily @Viking XPRS

Koko yö nyt oltiin vaan ja viisuiltiin - ei menty nukkumaan!

Joulukuun toisena lauantai-iltana saavuimme Mäkkärin kanssa Katajanokalle - perinteeksi muodostunut M/S Viking XPRS:n Eurovision Cruise-Miniristeily oli juuri alkamassa. Kanssamme risteilylle lähti Vilma, mutta laivalla oli myös muun muassa tuttuja Facebookin laivaryhmistä sekä viisuihmisiä.
Méndez ja innokkaat viisuristeilijät!
Laivalle päästyämme oli hyttien siivous luonnollisesti vielä kesken, sillä laiva piipahtaa Helsingissä kerrallaan vain yhden tunnin ajan. Siivouksen valmistumista odotellessa matkaajia muistettiin kuitenkin ihanasti suklaatervehdyksellä. Hytti toimi kuitenkin tällä risteilyllä ainoastaan varastona, nukkumaan nimittäin tällä risteilyllä ei ehditty!
Pitaleipä kanalla Blue Delin grillin tapaan.
Merellä on edullisempaa: 27 cl valikoitua valkoviiniä vain hintaan 4 euroa!
Suuntasimmekin heti kannelle 8 syömään Blue Deli-ravintolaan. Ravintolan valikoima on erittäin monipuolinen, sillä valikoimassa on esimerkiksi salaatteja, leipiä sekä kotiruokabuffet. Me tilasimme annokset ravintolan grillistä. Ravintolassa törmäsin kirjaimellisesti laivaharrastaja Harriin, jonka kanssa myös illallistimme. Jatkoimme porukalla risteilyä aina aamuun saakka!
Jälkkäriksi Blue Delin suklainen herkkupala.
Pikainen shoppailukierros Shopping Worldissä ja sitten suuntasimmekin jo nauttimaan Itämeren parhaasta viihteestä. Viking's Inn-pubissa oli jo käynnissä viisukaraoke, joka sai tanssijalat vipattamaan.
Eurovision Feelings: Janina & Transylvania Band.
Club X:ssä alkoi puoliltaöin risteilypäällikkö Janinan ja Transylvania Bandin upea euroviisusetti, joka tarjosi loistavat puitteet tanssilattialla tanssahteluun. Heidän jälkeensä lavalla nähtiin risteilyn tähtiartisti, joka oli mukavan sydämellinen Méndez. Hän tarjosi tyylilleen sopivaa latinomusiikkia ja omia Melodifestivalen-kappaleitaan.
Méndez on chileläis-ruotsalainen artisti, joka on pyrkinyt Ruotsin euroviisuedustajaksi kolme keraa.
Viimeisin pyrkimys oli vuoden 2018 edustajaksi kappaleella Everyday.
Illan todellisia helmiä olivat kuitenkin DJ-duo Sam Zimonin Sam Sonntag ja Simon Sid! Kaverukset takasivat ammattitaidollaan sen, että tanssilattia kävi todella kuumana kello kahdesta aina aamu viiteen saakka. He tarjoilivat upean kattauksen viisuja sekä myös muita musiikkimaailman ajankohtaisia hittejä.
Suomalainen DJ-duo Sam Zimon. Kaverukset julkaisevat myös omia kappaleita.
(Kuva: Harri)
Club X:ssä oli tällä kertaa todella upea valikoima Euroviisuristeilylle suunniteltuja drinkkejä.
Miltä esimerkiksi kuulostaisi cocktaillasillinen Euphoriaa?
Meriaamiainen oli tarjolla aluksen buffetravintolassa kello 06.15-09.00.
Aamulla suuntasimme vielä nautimmaan meriaamiaisen, joka oli houkuttelevasti katettu. Myös Harri tuli kanssamme syömään. Tässä vaiheessa ei viitsinyt kuitenkaan enää laivalla suunnata nukkumaan, sillä saavuimme takaisin Helsinkiin aamulla kello 09.30.

Olimme koko poppoo todella tyytyväisiä hauskaan viisuelämykseen!


- Roope -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti