perjantai 28. joulukuuta 2018

Ruotsinlaivan sviitti 9318

Viking Linen M/S Amorella

Hääpäivämme kunniaksi teimme Triangeliristeilyn Maarianhaminasta M/S Amorellalla. Olimme varanneet asiaankuuluvasti laivan sviitin 9318. Jännittyneinä, mutta innoissamme, olimme 9. kannen keulan hyttikäytävällä avaamassa hyttimme ovea. Lopulta usean kuukauden odotus palkittiin!
Ja eikun sisälle...


Eteen avautui iso ja mukavan näköinen olohuone. Hytin sisustus oli ihana sekoitus tummaa puuta ja vaaleita sävyjä. Olohuoneen varusteluun kuului muun muassa kulmasohva (tarvittaessa levitettävissä lisävuoteeksi), nojatuoli, hyvän kuvanlaadun omaava iso televisio sekä työpöytä. Upeita merimaisemia pystyi seuraamaan olohuoneen kahdesta suuresta keulaikkunasta. Olohuoneen seinällä oli myös upeat laivataulut! Totta kai jääkaappikin löytyi ja sen kylmät juomat sisältyivät hintaan - kuten Itämerellä on tapana. Sviitin olohuoneesta löytyi myös valmius keitellä itse kuumia juomia, esim. kaakaota ja kahvia. Tarjolla oli myös herkullinen hedelmälautanen.Erillinen makuuhuone oli myös hyvän kokoinen. Makuuhuoneessa oli muun muassa leveä parivuode yöpöytineen, iso ikkuna vaihtuvilla merimaisemilla, suuri peili, pieni televisio ja perinteinen hiustenkuivaaja, kuin myös iso vaatekaappi, jonne matkalaukku oli hyvä piilottaa risteilyn ajaksi. Viking Line on viime vuosina panostanut varsinkin luksushyttien vuoteisiin sekä vuodevaatteisiin ja se tuokin lisää mukavuutta merellä yöpymiseen. Parivuode olisi kuitenkin entistäkin parempi, jos sängyssä olisi yksi iso sijauspatja kahden pienen sijasta. Olisi mukavampi nukkua, kun ei tipahtaisi unissaan patjojen väliin.
Näitä 34 m² Suite-luokan hyttejä löytyy M/S Amorellalta kaksi kappaletta. Vertailun vuoksi mainittakoon, että kyseisen aluksen A- ja B-luokan hyttien koko on 8,4 m². Sviitissä oli kaksi vessaa, joista pienempään vessaan oli pääsy eteisestä ja suurempaan makuuhuoneen puolelta. Suuremmassa vessassa oli myös suihku ja siellä odotti ylellinen Rituals-tervehdys.
Koosta huolimatta kaikkialla sviitissä oli erittäin siistiä - lähdimme jopa pölyjahtiin, sillä hytin siivoustaso oli ensiluokkaista. (Pölyä ei muuten löytynyt mistään!)


Yövuoroilla hyttiluokan hintaan kuuluu myös aamiainen ja sen voi nauttia Á la Carte-ravintolassa tai The Buffetissa. Sviittimatkustajilla on kuitenkin mahdollisuus tilata aamiainen myös sviittiin, joka on mielestäni aivan supermahtava palvelu! Me täytimmekin edeltävänä iltana tilauslomakkeen. Aamiainen tuotiin juuri ajallaan, ystävällinen asiakaspalvelu, valtavasti hyvää ruokaa ja lomakkeen ulkopuoliset toiveetkin oli toteutettu. Pekonia, sämpylää, voisarvia, hedelmäsalaattia, smoothieta, kuohuviiniä... Ihanan ylellinen tapa aloittaa aamu ja hääpäivä!


Haluatko seuraavaan merimatkaasi vähän enemmän nautintoa? Suosittelen!

- Roope -

4 kommenttia:

 1. Olen matkustanut siinä toisessa Sviitissä joka on lähellä teidän sviittiä ja mun blogilla näet kuvia sieltä.Oli kivaa katsella teidän kuvia.Ihana Amorella on paras laiva.
  http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=119083&idBlogg=1223207&m=10&y=2013&intShowMenu=a3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja linkistä!

   M/S Amorella on todellakin mukava laiva ja sen suuri voimavara on palvelualtis henkilökunta.

   Gott nytt år 2019!

   Poista
 2. Ooo, tuotaha pittää varmaan kokkeilla jos vaimon kans pääsis kaksistaa reissuu �� Hienoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista!

   Suosittelen kyllä lämpimästi. Sviittejä on toki erilaisia ja jokaisella laivalla on omansa. Me pidimme kovasti tästä M/S Amorellan sviitistä.

   Hyvää uutta vuotta 2019!

   Poista