torstai 28. helmikuuta 2019

A2L Seaside Premium Large

Viking Linen M/S Mariella
Hytin seinää koristaa taulu Kobba Klintarista.
Helsinki-Maarianhamina-Tukholma -reitillä liikennöi Viking Linen perinteinen M/S Mariella. Laivan 5. kannen keulassa sijaitsee viisi Premium-luokan hyttiä, jotka kantavat nimeä A2L Seaside Premium Large. Teimme Päivä Helsingissä-risteilyn Ahvenanmaalta ja matkasimme kyseisessä hyttiluokassa.
A2L Seaside Premium Large-luokan hytti.
Kyseessä on tilava hyttiluokka, sillä kokoa hyteillä on noin 18 m². Hytin varusteluun kuuluu laadukkaat petivaatteet omaava 160 cm leveä parivuode, vuodesohva, pöytäryhmä, työpöytä, tv, hiustenkuivaaja sekä tietenkin wc ja suihku. Hytissä on toki jääkaappi, jonka juomat sisältyvät hytin hintaan. Sisustuksessa on käytetty paljon tummaa puuta ja vaaleita sävyjä, sekä lisäksi sinistä.
Laivan kahvilasta ostettuja tuotteita voi nauttia kätevästi myös hytissä pöydän äärellä.
Hytissä on myös ikkunat, mutta kyseisen hyttiluokan hytit sijaitsevat aivan keulassa ja sen verran matalalla, että aluksen keula rajoittaa näkyvyyttä. Lisäksi sijainti tekee sen, että hyttiin kantautui ainakin meidän matkalla ajoittain kovia ääniä aaltojen lyödessä aluksen keulaan.
A2L Seaside Premium Large-hyttiluokan ikkunoista avautuu rajoitettu näkymä.
Kyseisen luksushyttiluokan paras puoli on ehdottomasti sen tilavuus. M/S Mariellan toisten luksushyttiluokkien hytit ovat 6 neliötä pienempiä, kuin kyseisen A2L:n. Vuodesohvasta sai hyvin lisävuoteen matkassa olleelle naapurinpojalle. Eikä siinä vielä kaikki, sillä hyttiluokan hintaan kuuluu myös herkullinen Premium-aamiainen, joka alkaa kuohuviinillä ja se tarjoillaan aluksen À la Carte-ravintolassa.
Hytin vuodesohva levitettynä.
- Roope -

4 kommenttia:

  1. Pitäisi joskus testata tällainen hyttimajoitus, mutta matkaan yleensä laivalla koirani kanssa, ja ainakin viime matkalla lemmikkien kanssa pystyi majoittumaan vain normihyttiin. ***sateenmuruja.com***

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentista!

      Ainakin tällä hetkellä (ja myös aikaisemminkin) Viking Linella voi valita vaikka luksushytin lemmikkieläimen kanssa matkustaessa. Tallink Siljalla on erikseen lemmikkieläinhyttejä. Luksushyteissä on myös mukavasti tilaa lemmikeille :)

      - Roope -

      Poista
  2. En ole kyseisellä laivalla koskaan seilannut. Pitäisi kyllä oikeasti joskus panostaa siihen hyttiin, en tiedä miksi tulee aina valittua se halvin, joka on sitten sen mukainen. Ehkä siksi että tulee tosi harvoin käytyä risteilyllä Ruotsin suuntaan. Mutta toisihan se toki matkaan oman lisämausteensa, kun olisi nätti ja laadukas hytti. Täytyy laittaa harkintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitos kommentista!

      Mukava kuulla, että postaus herätti ajatuksia hyttivalintojesi suhteen. Juuri niin kuin sanoit, niin luksushytit tuovat sen oman mausteensa merimatkaan.

      M/S Mariella kannattaa myös testata, sillä se on perinteinen Itämeren kulkija :)


      - Roope -

      Poista